Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 4 Ogos 2009

Kelab Poligami

Sungai Petani 02 Ogos 2009 .. Sebuah kelab poligami ditubuhkan semalam bagi menghimpunkan isteri isteri yang merelakan dirinya dimadu selain memberi khidmat nasihat kepada orang yang ingin memahami amalan itu.. ( Sumber dari akhbar ternama di Malaysia )

He he he...kawan nak join kelab ini..

15 Merujuk kepada perkara diatas :

tangan hitam 4 Ogos 2009 8:27 PTG  

relevan skali kelab ini. susah nak jumpa wanita yg s'gup d madu...err kelab ini utk org pompuan atau terbuka utk semua...

langkasuke 4 Ogos 2009 9:18 PTG  

orang yg belum kawin boleh join tak?..

Webmaster@Echam 4 Ogos 2009 10:23 PTG  

Aok nok join ke abg syed??? Aok jangan... Kang terbang periuk belanga buat dek akok... Kawan tak tau...

hai 4 Ogos 2009 10:47 PTG  

amboiiiii.....orang laki, kalo bini suruh beli mende2 lupa saje...keknyer kalo bab2 gini suka sangat,hilang kejap nyanyuknye!!
Koi takut aok tersaloh masuk kelab je...!!

endiem 4 Ogos 2009 11:49 PTG  

borang nak amik dimana?

AzMas 4 Ogos 2009 11:50 PTG  

incik relevan...
kalau koi jadi kaum Adam, koi nak join awok gak. Make sure kena betul2 menepati hak2 yang sepatutnye ler. Tapi kalau ada istilah "dua dua merajuk, ana kawin tiga"... menyebabkan ada yang hari2 makan hati.. buat susoh koi aje nak jawab di alam yang kekal sok. he he he

Sib baik koi ni kaum hawa yang gemalai.. koi tak rela nak masuk kelab ter.. tolon.. tolon..

kiki lala 5 Ogos 2009 2:25 PG  

biar BETIK?!!! ada ke kelab mcm ni?

haz ,  5 Ogos 2009 8:28 PG  

adeh...dah sume kaum2 bapa kt blog nih pakat2 nk join kelab tuh.ahakz gasak..huhu

Fadh 5 Ogos 2009 9:07 PG  

koi sokong...apakata kite tubuhkan kelab poligami pahang...aok jd presiden...tue pun klau aok dh tambah se lagi dan xmelayang pinggan mangkuk kat umah tue he he he

zai 5 Ogos 2009 10:03 PG  

hmmm..kaum lelaki nie..kalo dengar sal poligami ni..mau terjojol biji mata tu erk ?
apapun kalau ada isteri yg istiqamah dan boleh berbaik2 dgn madunya apa salahnya..tapi jgn lupa plak tanggungjawap nanti..nampak senang tapi bukan mudahla..abang ipar saya yang dah bermadu pun skang cakap dah surrender sbb seme bini2 macam2 songeh..

relevan 6 Ogos 2009 2:29 PTG  

* He he he..memang sungguh relevan utk tangan hitam

* Rasa nye aok kene kawin dulu nasri..

* Jom echam join..takat lesung batu tuju belakang tu tak per lagi kot..

* Tang borang tu kene tunggu dulu endiem..

* Lor aZmas..tak moh ikut sekali ka?..

* Betui lah kiki..

* Tak per haz..bior deme bergasak laki bini...

* Aok jd Timbalan presiden Fadh..

* Kaum lelaki ni zai pantang dengar benda benda mcm ni..tp relevan ni tetap relevan..

Tanpa Nama ,  7 Ogos 2009 9:42 PG  

sape tengok Wanita Hari Ini smlm? haa.. tulah orgnya..koi dah join dah..tk melayang pun pinggan mangkuk..kalau sape hat tengok WHI smlm mmg tringin nak buat projek Tuhan N Rasul ni,,baik laki ke,pompuan ke..

relevan 7 Ogos 2009 5:12 PTG  

* Mekasih tanpa nama..anda sungguh perihatin..yep kwn nengok WHI..

adnan 10 Ogos 2009 11:18 PTG  

http://poligamiikhwan.org/portal/pelancaran-kelab

Majelis Pelancaran
Kelab Poligami Ikhwan
"Suami untuk dikongsi, bukan untuk diperebutkan"

Astaka Taman Tasik Titiwangsa, KL
Sabtu 15 Ogos 2009
09.00 - 12.00 tengahari

Saksikan Juga Persembahan :
Teater Muzikal Islam
dari Kumpulan
"Generasi Harapan"
(Adik beradik dari keluarga berpoligami)

JOM...
Masuk Percuma & Jamuan Disediakan

Penaung Bersama :

Global Ikhwan & Yayasan Kebajikan dan Perkhidmatan Perubatan Malaysia (YKPPM)

Info lengkap hubungi
012-2013512
019-5579306
019-2645313

relevan 15 Ogos 2009 4:58 PTG  

* Terima Kasih info dari en Adnan..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP