Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 2 Mei 2013

10 Perempuan Terseksi di Dunia Versi FHM


Baru-baru ini majalah lelaki dewasa FHM mengeluarkan senarai '100 Sexiest Women In The World 2013 '.Jom tengok Aktres mana paling seksi


1. Mila Kunis


Tahun lalu, Mila Kunis hanya menduduki peringkat ke-9 senarai '100 Sexiest Women In The World '. Namun, tahun ini, Mila dinobatkan sebagai juara perempuan terseksi di dunia.

Apakah keseksian Mila bertambah ketika berpacaran dengan Ashton Kutcher.
2. Rihanna

Pasti anda bersetuju adalah salah satu penyanyi seksi sepanjang dekad ini. Rihanna memang selalu tampil seksi dan bahkan cenderung kesat di atas pentas atau pun di video klipnya.

Tahun ini, pelantun 'Diamonds' itu berada di peringkat dua '100 Sexiest Women In The World '.3. Helen Flanagan

Bintang televisyen asal Inggris Helen Flanagan tidak pernah menyangka dirinya boleh masuk sepuluh besar senarai '100 Sexiest Women In The World '. Helen yang mempunyai bentuk tubuh yang cukup seksi ini popular lewat peranannya dalam siri 'Coronation Street'.

Belakangan ini, Helen memang semakin sering berpose seksi di majalah. Tak hanya itu, Helen juga sering meng-upload foto seksinya di Instagram.


4. Michelle Keegan

Michelle Keegan adalah rakan Helen Flanagan dalam siri 'Coronation Street'. Tahun ini Michelle yang masih berusia 25 tahun, berada di peringkat empat. Pada 2012, ia berada di peringkat 26.

5. Kelly Brook

Belakangan ini, nama Kelly Brook semakin sering masuk senarai perempuan paling seksi. Tahun lalu, Kelly hanya mendarat di peringkat 20, tahun ini ia berjaya naik ke peringkat 5.

6. kaley Cuoco

Kaley Cuoco popular lewat peranannya dalam siri 'The Big Bang Theory'. Dalam siri itu, Kaley yang kini berusia 27 tahun berperanan sebagai Penny.

Tahun ini, Kaley meluncur ke peringkat 6 senarai '100 Sexiest Women In The World '. Tahun lalu, ia hanya berada di peringkat 56.

7. pixie Lott

Pixie Lott adalah salah satu penyanyi Inggeris yang tengah naik daun. Selain memiliki suara yang khas, Pixie juga mempunyai tubuh yang sangat seksi.

Tak heran jika, pelantun hits 'All About Tonight' itu berada di peringkat tujuh '100 Sexiest Women In The World '.

8. kate Upton

Setelah berjaya sebagai model, Kate Upton mulai mengasah kemampuan lakonannya. Ia pun berjaya membintangi dua filem, 'Tower Heist' dan 'The Three Stooges'.

Tahun ini, Kate yang kini berusia 20 tahun naik ke peringkat lapan.

9. Cheryl Cole

Tahun ini, penyanyi seksi Cheryl Cole harus puas hanya mendarat di peringkat sembilan senarai '100 Sexiest Women In The World '. Pada 2012 lalu, ia berada di peringkat dua.

Namun, selama empat tahun, nama Cheryl selalu masuk sepuluh besar senarai tersebut.

10. georgia Salpa

Nama Georgia Salpa mulai popular selepas tampil di reality show 'Celebrity Big Brother'. Ini adalah pertama kalinya Georgia masuk dalam senarai '100 Sexiest Women In The World '.

* Sumber detikHot


0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP